Om Mig

Jeg hedder Wojciech Gaj, og jeg er født i Polen.

Jeg færdiggjorde min uddannelse som paramedicinsk redder i 2004, og i 2006 blev jeg færdig med min masteruddannelse i folkesundhedsvidenskab på Det Silesiske Medicinske Universitetet i Polen.
 
Straks efter min uddannelse kom jeg til Danmark, hvor jeg arbejdede hos Falck A/S de første år. 


Fysiurgisk massage
Efterfølgende har jeg gennemført en uddannelse som Fysiurgisk massør og Sportsskadeterapeut på University School of Physical Education in Krakow i 2001. 
I 2012 begyndte jeg på osteopati uddannelsen.

Jeg har taget specialiserede kurser i forskellige metoder, så som: Manual Therapy in the Concept of Osteopathic, Mobilization and Manipulation of Joinst, Trigger Point and Muscle Tone – Mulligan Concept, Yumeiho Therapy.
Jeg har specialiseret mig i sportsmassage, og giver en professionel dybdegående sportsmassage, der løsner op for spændte muskler, virker smertelindrende, hjælper musklerne af med ophobede affaldsstoffer samt giver en mere afslappet og smidig krop.


 Udover den fysiurgiske massage, kombineres med forskellige behandlingsteknikker, så som Deep Tissue massage, Kinesiology Taping, Muscle Energy Techniques m.m. 

Jer er meget fleksibel, og kan derfor tilbyde mine kunder en meget hurtig tid til behandling, evt. om aftenen eller i weekenden.


Personlig Svømmetræner
Jeg har været konkurrencesvømmer og har arbejdet som svømmeinstruktør på Crawl Skole i Krakow. I 2009 begyndte jeg at samarbejde med Kim Isherwood, og laver bla. svømmeprogrammer til triatleter
med henblik på Challenge Copenhagen. Jeg er uddannet TI svømmetræner og underviser i Total Immersion metoden “The Revolutionary Way To Swim Better, Faster and Easier”.
Total Immersion er en alternativ svømmeteknik i forhold til de traditionelle. Total Immersion har fokus på gennem kroppens position og bevægelsesmønster, at minimere vandets modstand mod kroppens
fremdrift, fremfor at fokusere på gennem muskelkraft at “mase” sig gennem vandet. Total Immersion er et inspirerende indlæringsprogram hvor man lærer at have et naturligt flow i vandet, og så er det god træning, både for krop og sjæl! I min træning af bl.a. triatleter holdes der primært fokus på den korrekte crawlteknik og på vejrtrækningen, samtidig med at der også bliver trænet i “åben vand” svømmeteknik.

Kontakt


mail info@activesense.dk
Wojciech Gaj
+45 50309314
Landlyststien 4, 2635 Ishøj